4 σε 1 πολυεργαλείο αυτοκινήτου

8,89€
Ex Tax: 7,17€
Ευρετήριο Κατασκευαστών oem
Κωδικός Προϊόντος: CB268
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

4 σε 1 πολυεργαλείο αυτοκινήτου

To συγκεκριμένο gadget έχει σχεδιαστεί για να βρίσκεται συνεχώς στο αυτοκίνητο και να είναι προσβάσιμα από το κάθισμα του οδηγού, όπως  η κεντρική κονσόλα κουτί, το ντουλαπάκι του συνοδηγού (μπροστά από τη θέση του βοηθού) και από την πλευρά της πόρτας του χώρου του καθίσματος του οδηγού, κ.λπ. Περιλαμβάνει τέσσερα διαφοορετικά εργαλεία, χρήσιμα για την ασφάλειά σας σε περίπτωση που βρεθείτε σε κίνδυνο! Περιλαμβάνει φακό σε περίπτωση σύγκρουσης ή νυχτερινής οδήγησης. ψηφιακό μετρητή ελαστικών με οθόνη LED, σφυρί κινδύνου που μπορεί να σπάσει το γυαλί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κόπτη ζώνης ασφαλείας που κόβει γρήγορα κλειδωμένη ζώνη ασφαλείας σε περίπτωση σύγκρουσης του αυτοκινήτου.

Αντικατάσταση μπαταρίας

Η μονάδα διευθύνεται από δύο διαφορετικά συστήματα ισχύος

Ο μετρητής ελαστικών λειτουργεί με μια μπαταρία CR2032 3V λιθίου, Συμπεριλαμβάνεται.

ΟΦακός λειτουργεί με 2 μπαταρίες AAA 1.5V, δεν περιλαμβάνονται.

Οδηγίες λειτουργίας:

1) Πατήστε το διακόπτη με την ένδειξη «μετρητής» για να ενεργοποιήσετε το μετρητή. Όταν η οθόνη LCD εμφανίζεται η ένδειξη «0,0» σημαίνει έτοιμη για τη μέτρηση της πίεσης των ελαστικών.

2) Τοποθετήστε το ακροφύσιο του μετρητή με το στέλεχος της βαλβίδας του ελαστικού και κρατήστε σφιχτά για ένα δευτερόλεπτο, η αφαίρεση του μετρητή από το ελαστικό που θα διαβάσει την ακριβή πίεση των ελαστικών από την οθόνη LCD.

3) Όταν ολοκληρωθεί η μέτρηση, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το διακόπτη κρατώντας τον για 2 δευτερόλεπτα ή να το αφήσετε να είναι αυτόματη απενεργοποίηση. Η απενεργοποίηση Αυτόματη ώρα είναι 30 ή 90 δευτερόλεπτα.