Παιδικός Προβολέας Θαλάσσια Κύματα-Aurora Master

16,49€
Ex Tax: 13,30€
Ευρετήριο Κατασκευαστών oem
Κωδικός Προϊόντος: GP111
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Παιδικός Προβολέας Θαλάσσια Κύματα-Aurora Master

Ένα φανταστικό gadget που ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.  Δημιουργεί μία διαστημική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.  Ρυθμίζοντας το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε προβάλει έναν χάρτη του έναστρου ουρανού στο ταβάνι σου!!! 

Ο Παιδικός Προβολέας Star Master είναι ιδανικός για τους θαυμαστές και λάτρεις της αστρολογίας, καθώς και τους ρομαντικούς, για τα παιδιά δε είναι ένα ιδανικό φωτάκι νυκτός. Διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο για άμεση σύνδεση με υπολογιστή,mp3 players,κινητά,ipod κ.τ.λ. έτσι ώστε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με δυνατότητα προβολής πολυάριθμων φωτιστικών εφέ. Δημιουργεί ένα εντυπωσιακό φωτεινό θέαμα και αναπαράγει την ατμόσφαιρα ενός γαλήνιου ωκεανού.

Διαθέτει 8 διαφορετικούς τρόπους προβολής πολύχρωμων θαλάσσιων κυμάτων, μετατρέπει το δωμάτιο σε γαλήνιο βυθό και δίνει μια αίσθηση απίστευτης χαλάρωσης. Έχει πλήκτρο το οποίο κλείνει αυτόματα τον προβολέα ύστερα από 1 ώρα χρήσης σε περίπτωση που θέλετε να κοιμηθείτε καθώς αυτό εκπέμπει κυματισμούς στο ταβάνι του υπνοδωματίου σας. Διαθέτει λάμπες LED με ελάχιστη κατανάλωση.

  • Διαθέτει 8 διαφορετικούς τρόπους προβολής και 12 διαφορετικά χρώματα. 
  • Λειτουργεί με μπαταρίες 4 x AAΑ (δεν περιλαμβάνονται) ή με σύνδεση σε μετασχηματιστή.