Αργαλειός DIY Rainbow Bands για Πανέμορφα Βραχιολάκια από Λάστιχο και άλλες δημιουργίες

9,90€
Ex Tax: 7,98€
Ευρετήριο Κατασκευαστών oem
Κωδικός Προϊόντος: GA302
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Αργαλειός DIY Rainbow Bands για Πανέμορφα Βραχιολάκια από Λάστιχο και άλλες δημιουργίες

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των Rainbow Bands! Εδώ θα περάσετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης, θα φτιάξετε πανέμορφα βραχιολάκια από λάστιχο και πολλά άλλα!
Το Rainbow Bands είναι ένα κιτ για μικρούς και μεγάλους. Με αυτό τα παιδιά σας θα δημιουργούν πολύχρωμα, ελαστικά βραχιολάκια, δαχτυλίδια, κολιέ, κοκαλάκια και μπρελόκ με απίστευτα σχέδια, αφήνοντας την φαντασία τους ελεύθερη.

Το κιτ Rainbow bands αποτελείται από ένα πλαστικό αργαλειό, ένα εργαλείο χειρός, λαστιχάκια και πλαστικά κλιπ (c-clips). Χρησιμοποιείτε τον πλαστικό αργαλειό και το εργαλείο χειρός για να πλέξετε τα λαστιχάκια, να τα ενώσετε με κλιπς και να δημιουργήσετε πολύχρωμα ελαστικά κοσμήματα ή αντικείμενα. Μπορείτε να δημιουργήσετε βραχιολάκια, κολιέ, δακτυλίδια, φυλακτά, μπρελόκ ή ακόμα και φιγούρες των αγαπημένων σας ηρώων.

Το παιχνίδι αυτό βοηθάει τα παιδιά να αναπτυχθούν συναισθηματικά καθώς διδάσκονται σημαντικές δεξιότητες όπως η εστίαση σε μια εργασία, ενώ οι επιλογές τους σχετικά με τους συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων αυξάνει τη δημιουργικότητά τους. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • Αργαλειό 32 θέσεων σε πράσινο χρώμα
  • 2 Σακουλάκια με Λαστιχάκια σε διάφορα χρώματα Κίτρινο, Ροζ, Πράσινο, Μωβ, Άσπρο, Μαύρο, Τυρκουάζ.