Ζώνη Αδυνατίσματος - Belly Burner

6,22€
Ex Tax: 5,02€
Ευρετήριο Κατασκευαστών oem
Κωδικός Προϊόντος: GA125
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ζώνη Αδυνατίσματος - Belly Burner

 Χάστε κιλά και πόντους εύκολα και γρήγορα! Φορέστε την Ζώνη Αδυνατίσματος - Belly Burner και γλιτώστε μια για πάντα από το περιττό βάρος που σας τυραννούσε τόσο καιρό! Απαλλαγείτε από τα αντιαισθητικά "σωσίβια" της μέσης και χάστε πόντους εύκολα και γρήγορα με τη νέα ζώνη αδυνατίσματος belly burner!

Αρχίστε να χάνετε πόντους γύρω από τη μέση σας απλώς κάνοντας τις καθημερινές σας ασχολίες, τις δουλειές του σπιτιού ή την καθημερινή σας άσκηση (εξαιρετική απόδοση εάν γυμνάζεστε και την φοράτε). Αυξάνει τη θερμοκρασία εσωτερικά και βοηθάει το συγκεντρωμένο λίπος να καεί πολύ πιο γρήγορα και εύκολα!

Κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα με κυψέλες από neopren, δημιουργεί συνθήκες σάουνας στη μέση σας λιώνοντας έτσι το λίπος και μειώνοντας συνεχώς τα εκατοστά. Μετατρέψτε το σώμα σας σε μηχανή που καίει λίπος ! Αποκτήστε γρήγορα και πανεύκολα τους γραμμωμένους κοιλιακούς. Φορέστε τη στις καθημερινές σας δραστηριότητες, τις δουλειές του σπιτιού, τη γυμναστική, το περπάτημα, ακόμα και τη βόλτα, αφού μπορεί να φορεθεί και κάτω από τα ρούχα σας.