-57%
Ισχυρός Αποστειρωτής 9W & Αποσμητικό Κινητού, Μάσκας, Αντικειμένων - Κλίβανος Αποστείρωσης Εργαλείων με Υπεριώδεις Ακτίνες USB

Ισχυρός Αποστειρωτής 9W & Αποσμητικό Κινητού, Μάσκας, Αντικειμένων - Κλίβανος Αποστείρωσης Εργαλείων με Υπεριώδεις Ακτίνες USB

21.70€ 49.99€
Brands oem
Product Code: x6588
Availability: 1 to 3 days Delivery

Ισχυρός Αποστειρωτής 9W & Αποσμητικό Κινητού, Μάσκας, Αντικειμένων - Κλίβανος Αποστείρωσης Εργαλείων με Υπεριώδεις Ακτίνες USB

Εξαιρετικά ισχυρός επαγγελματικός 9W με διπλές λάμπες UV αποστείρωσης, κλίβανος - αποστειρωτής και συσκευή αρωματοθεραπείας, με ηχητική ειδοποίηση, για άριστη απολύμανση, εύκολα και γρήγορα, με ασφάλεια και κυρίως οικονομικά!

Αυτός ο επαγγελματικός αποστειρωτής διαθέτει 2 λειτουργίες:

 1. Πλήρη απολύμανση αντικειμένων μέσω UV ακτινοβολίας
 2. Αρωματοθεραπεία*: Δώστε ευχάριστη μυρωδιά και φρεσκάδα σε ό,τι τοποθετήσετε μέσα!
 3. Η και τα 2 ταυτόχρονα!

Απολυμαίνει και αποστειρώνει κατά 99.9% χάρη στην υπεριώδη ακτινοβολία, μήκους κύματος 253nm.

Διαθέτει ηχητική ειδοποίηση για κάθε διαδικασία που εκτελείται, όπως για παράδειγμα σας ειδοποιεί κατά την εκκίνηση και κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αρωματισμού αλλά και απολύμανσης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ποσοστό απολύμανσης ή αρωματισμού και στους LED ενδεικτικούς λυχνίες που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος.

Η λειτουργία αρωματοθεραπείας - αρωματισμού, είναι μια πρωτοποριακή και καινοτόμος προσθήκη στους κλίβανους. Απολυμάνετε και χαρίστε φρεσκάδα και όμορφη οσμή σε κάθε αντικείμενο που τοποθετείτε στον αποστειρωτή.

Ιδανική συσκευή για απολύμανση και αρωματισμό ιατρικής μάσκας και άλλων υφασμάτινων.

Αυτός ο αποστειρωτής είναι μικρού μεγέθους, εξαιρετικά ελαφρύς και τροφοδοτείται μέσω USB, κάτι που τον καθιστά εύκολο στην μεταφορά για να τον έχετε πάντα μαζί σας. Απολυμάντε και αρωματίστε τα καθημερινά σας αντικείμενα όπου και αν είστε, ακόμα και αν δεν υπάρχει ρεύμα, έχοντας απλά μαζί σας ένα powerbank!

Ενσωματώνει ενσύρματη φόρτιση USB, έτσι ώστε να μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας ενώ ταυτόχρονα απολυμένετε κάποιο άλλο αντικείμενο όπως το πορτοφόλι σας, τα κλειδιά σας ή ό,τι άλλο!

Απαραίτητο σε καταστήματα service επισκευής τηλεφώνων που καθημερινά έρχονται σε επαφή με δεκάδες τηλέφωνα!

Είναι κατάλληλο για πληθώρα αντικειμένων, πέρα από κινητά τηλέφωνα, μεταλλικά και πλαστικά ή υφασμάτινα αντικείμενα, όπως ρολόγια, μάσκες, κοσμήματα, μαχαίρια, πορτοφόλια, κλειδιά, πιρούνια και κουζινικά, χτένες, τσιμπιδάκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Απαραίτητο σε κάθε σπίτι, κουζίνα, καφετέρια, ξενοδοχείο, κομμωτήριο κλπ.

Κομψή και ανθεκτική κατασκευή. Πολύ χαμηλή κατανάλωση.

*Για να λειτουργήσει η αρωματοθεραπεία, θα πρέπει να τοποθετήσετε στην εσωτερική εσοχή, μέσα στον κλίβανο, μερικές σταγόνες από κάποιο αρωματικό ή αιθέριο έλαιο της επιλογής σας.


Χαρακτηριστικά:

 • Απολύμανση UV
 • Αρωματισμός - Αρωματοθεραπεία (δεν περιέχεται αρωματικό)
 • Ηχητική ενημέρωση κάθε διαδικασίας
 • Ενδεικτικές λυχνίες LED ποσοστού ολοκλήρωσης απολύμανσης ή αρωματισμού
 • Φορτιστής USB (πρέπει να τροφοδοτείται ο κλίβανος)
 • Ισχύς: 9 Watt
 • Καλώδιο τροφοδοσίας USB
 • Βάρος: 310γρ
 • Διαστάσεις: 22,3 x 12 x 4,5 cm.
 • Διαστάσεις εσωτερικού χώρου 17,5 x 9 x 3cm
 
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
 • Αποστειρωτής - Κλίβανος κινητού
 • Καλώδιο USB τροφοδοσίας