Ασύρματα ακουστικά με Bluetooth - Awei A920BL Ασημί

14.99€
Brands Awei
Product Code: GK258887
Availability: 1 to 3 days Delivery

Ασύρματα ακουστικά με Bluetooth - Awei A920BL

Με τα ασύρματα ακουστικά με Bluetooth Awei A920BL τα οποία είναι κατασκευασμένα με μαγνήτες θα ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στη διαπασών χωρίς να ενοχλείτε κανέναν! Απόλυτη ευχαρίστηση, απόλυτη άνεση και απόλυτη ευκολία. Παράλληλα με τη μουσική σας μπορείτε να απαντήσετε οποιαδήποτε κλήση ενώ χάρη σε αυτά τα ακουστικά ενημερώνεστε για το ποιος αριθμός σας καλεί!

Τα ασύρματα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα σε δύο συσκευές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τα ακουστικά με τη πρώτη συσκευή μέσω Bluetooth. Στη συνέχεια, απενεργοποιείτε το Bluetooth της συσκευής και συνδέεται μέσω Bluetooth τα ακουστικά με τη δεύτερη συσκευή.

Έπειτα, ενεργοποιείτε ξανά το Bluetooth της πρώτης συσκευής και έτσι οι δύο συσκευές είναι συνδεδεμένες με τα ακουστικά! Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 σετ ακουστικών, 1 καλώδιο φόρτισης USB , 2 ανταλλακτικά "μαξιλαράκια" για τα ακουστικά και 1 εγχειρίδιο χρήσης. Είναι ιδανικά για IOS και για Android συσκευές. Διαθέτουν πλακέ καλώδιο μήκους 0.60 μέτρα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Bluetooth: V4.1 Ευαισθησία: 90dB Αντίσταση: 16Ω Χρόνος ομιλίας: 6 Ώρες(περίπου) Χρόνος μουσικής: 6 Ώρες(περίπου) Χρόνος Φόρτισης: 1 Ώρα Συχνότητα: 2.4GHz Εμβέλεια εκπομπής: 10 μέτρα