Παιχνίδι γρήγορων αντανακλαστικών - Reaction tester - OEM RT-25

23.21€
Brands oem
Product Code: x15977
Availability: 1 to 3 days Delivery

Παιχνίδι γρήγορων αντανακλαστικών - Reaction tester - OEM RT-25


Αποκαλύψτε την αλήθεια με τη βοήθεια του ανιχνευτή ψεύδους! Νέο μοντέλο απολύτως ασφαλές με δυνατότητα δόνησης ή ηλεκτρικού σοκ ! Όλοι οι ψεύτες προφυλαχτείτε! Ο ανιχνευτής ψεύδους προσπαθεί να ανακαλύψει αν κάποιος λέει αλήθεια ή ψέματα σχετικά με ένα θέμα. Ανιχνευτής ψεύδους - Lie detector έξυπνο gadget Αποκτήστε τον ανιχνευτής ψεύδους - Lie detector και διασκεδάστε εσείς και η παρέα σας. Μάθετε ποιος σας λέει ψέματα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο ! ! !


Η συσκευή αυτή θα σας φανερώσει τον τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, να αποδεχθεί το άτομο να μπεί στην διαδικασία ελέγχου απο τον ανιχνευτή ψεύδους - Lie detector, και να τοποθετήσει το δεξί χέρι του όπως δείχνει η φωτογραφία.  Αρχικά, επιλέγετε Reset για να ξεκινήσετε το τεστ.


Πιέζετε το κουμπί Analyzer Στην συνέχεια επιλέγετε να κάνετε 3 εύκολες ερωτήσεις προς αυτό το άτομο που είστε σίγουρος ότι θα απαντήσει με ειλικρίνεια. Πλέον είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Πατάτε Start και ξεκινάτε με τις ερωτήσεις Η συσκευή θα δείξει αν το άτομο αυτό λέει την αλήθεια ή όχι ! ! ! Εάν πεί ψέματα ο ανιχνευτής ψεύδους - Lie detector θα το εντοπίσει και θα τον αποκαλύψει και θα τον τιμωρήσει ! ! ! Μείνε ψύχραιμος και νίκησε τον ανιχνευτή ! ! !


  • Με την ανίχνευση ψέματος δημιουργείται στατικός ηλεκτρισμός Δυνατότητα ρύθμισης έντασης στατικού ηλεκτρισμού
  • Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται)
  • Προσοχή Το προϊόν είναι ακατάλληλο για εγκύους, άτομα με επιληψία, βηματοδότη και καρδιακά προβλήματα.
  • Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 14 ετών.
  • Το GadgetTime.gr δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.