Πτυσσόμενα Ακουστικά Bluetooth Stereo με Αποσπώμενο Καλώδιο AUX Awei A780 Μαύρο

22.85€
Brands Awei
Product Code: GK12277
Availability: 1 to 3 days Delivery

Πτυσσόμενα Ακουστικά Bluetooth Stereo με Αποσπώμενο Καλώδιο AUX Awei A780 Μαύρο

Απογειώστε την αγαπημένη σας μουσική με τα Bluetooth Ακουστικά. Σχεδιάστηκαν για όλους εσάς που αναζητάτε ένα δυναμικό και ισορροπημένο ήχο κατά την μετακίνηση σας.
 
Τα ακουστικά έχουν μοναδικό και ελαφρύ σχεδιασμό, ανθεκτικότητα, μικρόφωνο και δυνατό ήχο Extra Bass Sound, όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα ακουστικά!. Βάλτε το ipad ή το κινητό σας στο καναπέ, ακούστε μουσική ή διαβάστε.Τα ασύρματα ακουστικά σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε περισσότερες επιλογές και να κάνετε πράγματα την ώρα που θέλετε.
Ενσωματωμένο μικρόφωνο και πλήκτρα ελέγχου.
 
Μίλησε στο κινητό σου με τα χέρια ελευθέρα. Το μικρόφωνο που βρίσκεται επάνω στο σώμα των ακουστικών, φροντίζει ώστε ο συνομιλητής σου να σε ακούει δυνατά και καθαρά όσο βρίσκεσαι σε κίνηση. Πιέζοντας τα πλήκτρα ελέγχου, μπορείς να απαντήσεις ή να απορρίψεις κλήσεις και να ελέγξεις εύκολα τις εντολές παύσης και αναπαραγωγής κομματιών.
Κορυφαίος ήχος. Άνετη εφαρμογή.


Αναδιπλούμενο σχέδιο:
Με το αναδιπλούμενο σχέδιο, αυτή η συσκευή θα μπορούσε εύκολα να χωρέσει στην τσάντα σας χωρίς καμία ταλαιπωρία, κατάλληλη για ταξίδια, περπάτημα και ούτω καθεξής.

- Ευρεία εφαρμογή:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά Bluetooth Awei για να πραγματοποιείτε κλήσεις, να παίζετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε ταινίες και να ακούτε μουσική κ.λπ.

Προδιαγραφές:
- Μπαταρία: ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου 250mAh
- Χρόνος αναπαραγωγής μουσικής: 15 ώρες
- Χρόνος ομιλίας: 12 ώρες
- Χρόνος αναμονής: 300 ώρες
- Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
- Απόσταση λειτουργίας: 10μ
- Εύρος απόκρισης συχνότητας: 2,402 - 2,480G

Βάρος συσκευασίας: 0,499 kg
Μέγεθος προϊόντος (Π x Υ x Β): 20,00 χ 16,00 χ 6,00 εκ